L’Oréal Nederland heeft een nieuwe huurovereenkomst getekend voor ruim 6.200 m² kantoorruimte en 152 parkeerplaatsen in SHARE Building op Park 20I20 te Hoofddorp

SHARE Building is de meest recente kantoorontwikkeling op Park 20I20, een ‘Cradle to Cradle’ geoptimaliseerde werkomgeving. L’Oréal Nederland zal medio 2021 haar intrek nemen in het pand.

SHARE Building is een ontwikkeling met in totaal 8.000 m² kantoorruimte, verdeeld over 4 verdiepingen en 201 parkeerplaatsen. Met de verhuur van meer dan driekwart van het gebouw aan L’Oréal is er nog een resterende beschikbaarheid van 1.800 m² kantoorruime gelegen op de gehele eerste verdieping.

Het kantoorgebouw is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau William McDonough + Partners en N3O architecten.

SHARE Building heeft onlangs al een BREAAM Excellent certificaat behaald en is binnenkort als een van de eerste gebouwen in Nederland WELL Gold gecertificeerd. SHARE Building is een ontwikkeling van Reggeborgh Vastgoed, VolkerWessels, Delta Development Groep en G&S Vastgoed.

L’Oréal Nederland is sinds 2008 al gevestigd in Hoofddorp. Dat Amsterdam Centraal Station en Schiphol International Airport om de hoek zitten is slechts een fijne bijkomstigheid. Bij L’Oréal staan innovatie en duurzaamheid voorop en dat is precies de reden dat L’Oréal kiest voor SHARE Building en Park 20I20.

Park20I20 C.V. is bij deze transactie geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

 

 

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World