nl

Bart Hermans naar Van Gool Elburg – a Dils Company

Bart Hermans naar Van Gool Elburg – a Dils Company

Bart Hermans is per 1 november 2023 als senior consultant in dienst getreden bij Van Gool Elburg, A Dils Company. Bart is onderdeel van het nieuwe industrial & logistics team en zal zich binnen het team focussen op capital markets.

Met ruime ervaring in de logistieke vastgoedsector brengt Bart een schat aan kennis en inzicht in de sector mee. De afgelopen 8 jaar is Bart werkzaam geweest bij Cushman & Wakefield, waar hij onderdeel was van het capital markets industrial & logistics team. Met zijn expertise vormt Bart een belangrijke aanwinst voor de ambitie van Van Gool Elburg om de dienstverlening in de logistieke vastgoedsector verder uit te breiden.

Bart Hermans over zijn nieuwe rol:

“Ik ben verheugd om deel uit te maken van het nieuwe industrial & logistics team van Van Gool Elburg. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van dit team en om hoogwaardige vastgoedoplossingen te bieden aan opdrachtgevers in de logistieke vastgoedsector”

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten is een vastgoedadvieskantoor in Amsterdam. Sinds begin 2023 is Van Gool Elburg onderdeel van Dils Group. Een strategische stap die de groeiambities van Van Gool Elburg onderstreept om naast de kantorenmarkt de dienstverlening verder uit te breiden in de logistieke en residentiële vastgoedsector.