nl

Van Gool Elburg wordt onderdeel van Dils Group

Snelgroeiende Italiaanse vastgoedadviseur zet eerste stap naar Europese expansie.

Het managementteam van Van Gool Elburg op hun kantoor in Amsterdam samen met de Italiaanse partners van Dils Group.
Van links naar rechts; Daniel Meijers, Cesare Lombardi, Job Neijzen, Dils CEO Giuseppe Amitrano, Jan Boers, Ron van den Berge en Jaap van den Bos.

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten wordt onderdeel van Dils Group. De snelgroeiende Italiaanse vastgoedadviseur heeft als eerste stap naar Europese expansie een meerderheidsbelang verworven in Van Gool Elburg. De huidige partners van Van Gool Elburg zijn als medeaandeelhouders verantwoordelijk voor de koers in Nederland en zullen de naam wijzigen in Dils Nederland.

Van Gool Elburg wil als onderdeel van Dils Group haar propositie voor opdrachtgevers verder versterken en daarbij optimaal gebruik maken van Dils’ internationale netwerk en de expertise rond de digitale transitie. Voor de komende jaren is een groeistrategie ontwikkeld voor Dils Nederland die voorziet in verbreding van de dienstverlening in de sectoren logistiek-, residentieel en hospitality.

Ron van den Berge, partner van Van Gool Elburg: “Dils is voor Van Gool Elburg de groei accelerator waar we naar op zoek waren. Het internationale netwerk van Dils Group, in combinatie met hun trackrecord op het gebied van innovatie en technologie, verdiept onze propositie voor opdrachtgevers en verstevigt mede onze positie op de arbeidsmarkt. Niet onbelangrijk, omdat we in de komende jaren flink willen uitbreiden in andere sectoren. Uiteraard kunnen onze relaties ook onder de nieuwe vlag van Dils Nederland blijven rekenen op de vertrouwde persoonlijke aandacht en expertise van Van Gool Elburg.”

Snelst groeiende vastgoedadviseur van Italië

De geschiedenis van Dils begon in 2019 met de fusie van GVA Redilco en Sigest, waardoor de snelst groeiende vastgoedadviseur van Italië is ontstaan. De onderneming groeide van 40 medewerkers in 2015 naar 170 eind 2022 en de omzet steeg in deze periode van 6 naar bijna 60 miljoen euro. Eind 2021 zijn GVA Redilco en Sigest verdergegaan als Dils met de ambitie om uit te groeien tot een internationale adviseur in continentaal Europa.

Giuseppe Amitrano, CEO van Dils: “We zijn erg trots dat we onze eerste stap op weg naar Europese expansie in Nederland hebben gezet in de vorm van het strategisch partnership met Van Gool Elburg, een bedrijf met een mentaliteit en marktbenadering die naadloos past bij Dils. Het is onze ambitie om binnen enkele jaren uit te groeien tot een internationale vastgoedadviseur en de uitbreiding naar de eerstvolgende landen wordt binnen nu en enkele maanden afgerond.”