nl

Kauwgomballenfabriek verwelkomt nieuwe huurder Social Impact Factory

Social Impact Factory is de nieuwe huurder van circa 1.300 m² kantoorruimte in het voormalige Lab-gebouw van bedrijvencomplex “De Kauwgomballenfabriek” aan de Willem Fenengastraat 2, Amsterdam. De Kauwgomballenfabriek bestaat uit 5 gebouwen van in totaal 15.000 m² VVO kantoorruimte, met elk haar eigen karakteristieken.

Sinds 2008 is de Kauwgomballenfabriek getransformeerd tot een bedrijvencomplex met een grote variatie aan creatieve bedrijvigheid en ondernemingen. De Social Impact Factory huurt circa 1.300 m² VVO in het KBF Lab-gebouw, en gaat hier inspirerende werkplekken, vergaderruimtes en programmering met events aanbieden.

Social Impact Factory is al sinds 2016 dé hotspot voor sociaal ondernemerschap en opent bij KBF haar eerste locatie in Amsterdam. In Utrecht is de Social Impact Factory gevestigd op twee locaties voor het bij elkaar brengen van maatschappelijke partijen. Verder helpt Social Impact Factory nieuwe initiatieven en samenwerkingen tot stand te laten komen.“Wij zijn ontzettend blij met deze uitbreiding op deze historische plek waar ondernemen en innovatie altijd centraal hebben gestaan” aldus Ivar Davids en Han Hendriks, oprichters van Social Impact Factory. “We willen een actieve community van ondernemers creëren die samenwerken aan maatschappelijke uitdagingen. Deze nieuwe locatie biedt ons de mogelijkheid om meer impact te maken.

Tijdens de totstandkoming van de transactie werden eigenaren geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

Over de Social Impact Factory

De Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Wij inspireren en verbinden mensen en organisaties voor het oplossen van maatschappelijke uitdagingen, ook wel bekend als de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s). Wij bieden organisaties, overheden, start-ups en zelfstandig professionals inspirerende plekken om elkaar te ontmoeten, samen te werken en van elkaar te leren. Op centraal gelegen, karakteristieke locaties bieden we werkplekken en vergaderruimtes, en inspireren we met programmering en events. Dit doen we samen met een groot netwerk aan duurzame partners en de Stichting Social Impact Factory met diverse sociaal maatschappelijke projecten. Samen maken we sociaal ondernemen het nieuwe normaal.

Voor de Social Impact Factory en hun aanbod, zie: www.socialimpactfactory.com
Voor meer informatie zie: www.kauwgomballenfabriek.nl en www.kbfwarehouse.nl