nl

Sinds 2023 zijn wij onderdeel van Dils Group, een internationale vastgoedadviseur met vestigingen in diverse Europese landen. Dils zet volop in op slimme, digitale oplossingen in de vastgoedsector, waardoor wij in staat zijn onze opdrachtgevers nog beter te bedienen. Meer informatie over Dils Group tref je aan op www.Dils.com.

Mensen staan centraal binnen onze organisatie. Daarom besteden we veel aandacht aan persoonlijke  begeleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Op basis van individuele behoeftes is het bijvoorbeeld mogelijk verdiepende opleidingen te volgen. Daarnaast bieden we jong talent de mogelijkheid om internationale werkervaring op te doen bij de andere Dils kantoren in Europa.

Ons kantoor is gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam. Het huidige team bestaat uit circa 20 gepassioneerde professionals die niet alleen samenwerken, maar ook samen lachen, sporten en ontspannen. Van Gool Elburg heeft de ambitie om de huidige marktpositie verder uit te bouwen en is daarom op zoek naar talent! Onderstaand tref je een overzicht aan van de diverse vacatures.

(Senior) consultant offices – capital markets

Amsterdam | Fulltime

Als (senior) consultant offices capital markets ben je onderdeel van het team dat zich bezighoudt met het adviseren van (institutionele) vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bij de aan- en verkoop van kantoorgebouwen.

(Senior) consultant industrial & logistics – agency

Amsterdam | Fulltime

Als (senior) consultant industrial & logistics ben je onderdeel van het team dat zich bezighoudt met het adviseren van (institutionele) vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bij de invulling en de verhuur van light industrial en logistieke projecten.

Senior consultant residential – capital markets

Amsterdam | Fulltime

Als senior consultant residential capital markets ben je de spil in het team dat zich bezighoudt met het adviseren van (institutionele) vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bij de aan- en verkoop van residentiële objecten.

Clients and partners

Werk samen met (internationale) partners en klanten.