NL

Office assistant

Amsterdam | Fulltime / parttime (bespreekbaar)

Als office assistant ben jij de steun en toeverlaat van ons commerciële team. Daarnaast ben je samen met de andere office assistants het eerste aanspreekpunt voor bezoekers op kantoor en ben je verantwoordelijk voor een deel van het algemene office management.

Open sollicitatie

Amsterdam | Fulltime/Parttime

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Desondanks komen wij graag in contact met vastgoed talent. Stuur bij interesse vrijblijvend je CV en motivatie naar info@vangoolelburg.com.

Projects

lees meer

World Trade Center (WTC) Amsterdam Zuidas

Het WTC bestaat in totaal uit circa 125.000 m² kantoorruimte en zal de komende periode met circa 32.000 m² worden uitgebreid. Ons kantoor is namens de CBRE Investment Management verantwoordelijk voor de verhuur van het totale complex.

lees meer

Hello World – Schiphol Trade Park

Hello World is een logistieke nieuwbouwontwikkeling nabij Schiphol en bestaat in totaal uit circa 47.000 m² logistieke en kantoorruimte. Ons kantoor is namens de projectontwikkelaars verantwoordelijk voor de verhuur van het project.

lees meer

Nieuw kantoor Greenberg Traurig LLP

Ons kantoor is door het advocatenkantoor Greenberg Traurig LLP gevraagd om hen te adviseren bij de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte op de Zuidas in Amsterdam. Namens Greenberg Traurig LLP hebben wij de diverse huisvestingsalternatieven inzichtelijk gemaakt en uiteindelijk een huurovereenkomst uitonderhandeld voor een kantoorruimte in het nieuwbouwproject Valley.

Clients and partners

Werk samen met (internationale) partners en klanten.