nl

Junior consultant offices

Amsterdam | Fulltime

Als junior consultant offices ben je onderdeel van het team dat zich bezighoudt met het adviseren van (institutionele) vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bij de invulling en de verhuur van kantoorgebouwen.

Junior consultant industrial & logistics

Amsterdam | Fulltime

Als junior consultant industrial & logistics ben je onderdeel van het team dat zich bezighoudt met het adviseren van (institutionele) vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bij de invulling en de verhuur van light industrial en logistieke projecten.

Open sollicitatie

Amsterdam | Fulltime/Parttime

Wij komen graag in contact met vastgoedtalent! Heb je interesse in onze organisatie, maar staat er momenteel geen passende vacature online? Neem dan contact op met Daniël Meijers of Jan Boers via telefoonnummer 020 664 85 85 of stuur een e-mail naar career@vangoolelburg.com.

Projects

lees meer

World Trade Center (WTC) Amsterdam Zuidas

Het WTC bestaat in totaal uit circa 125.000 m² kantoorruimte en zal de komende periode met circa 32.000 m² worden uitgebreid. Ons kantoor is namens de CBRE Investment Management verantwoordelijk voor de verhuur van het totale complex.

lees meer

Hello World – Schiphol Trade Park

Hello World is een logistieke nieuwbouwontwikkeling nabij Schiphol en bestaat in totaal uit circa 47.000 m² logistieke en kantoorruimte. Ons kantoor is namens de projectontwikkelaars verantwoordelijk voor de verhuur van het project.

lees meer

Nieuw kantoor Greenberg Traurig LLP

Ons kantoor is door het advocatenkantoor Greenberg Traurig LLP gevraagd om hen te adviseren bij de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte op de Zuidas in Amsterdam. Namens Greenberg Traurig LLP hebben wij de diverse huisvestingsalternatieven inzichtelijk gemaakt en uiteindelijk een huurovereenkomst uitonderhandeld voor een kantoorruimte in het nieuwbouwproject Valley.

Clients and partners

Werk samen met (internationale) partners en klanten.