CAREER AT

Van Gool Elburg is een boutique advieskantoor en al meer dan 40 jaar een begrip in de Nederlandse markt voor commercieel vastgoed.

Wij zijn een volledig onafhankelijk kantoor dat zich richt op het adviseren van (institutionele) vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bij de aankoop, verkoop en verhuur van kantoren, logistiek, retail en woningen. Daarnaast adviseert ons kantoor eindgebruikers in Nederland over hun huisvestingsstrategie.

VGE Real Estate Management is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van Van Gool Elburg en verzorgt het commercieel asset management voor (institutionele) vastgoedbeleggers.

Ons kantoor is gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam. Het huidige team bestaat uit 12 personen die naast het inhoudelijke werk ook regelmatig samen gaan sporten of borrelen.

Junior consultant offices Amsterdam | Fulltime

Als junior consultant offices ben je onderdeel van het team dat zich bezighoudt met het adviseren van (institutionele) vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bij de invulling en de verhuur van kantoorgebouwen. Van Gool Elburg heeft een verhuurportefeuille van hoogwaardige kantoorgebouwen in Amsterdam en richt zich hierbij op het topsegment van de markt.

Junior consultant industrial & logistics Amsterdam | Fulltime

Als junior consultant industrial & logistics ben je onderdeel van het team dat zich bezighoudt met het adviseren van (institutionele) vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars bij de invulling en de verhuur van light industrial en logistieke projecten. Van Gool Elburg is betrokken bij diverse hoogwaardige logistieke nieuwbouwontwikkelingen in Nederland.

CLIENTS AND PARTNERS