International partner

Hello World is een logistieke nieuwbouwontwikkeling nabij Schiphol en bestaat in totaal uit circa 47.000 m² logistieke en kantoorruimte. Ons kantoor is namens de projectontwikkelaars verantwoordelijk voor de verhuur van het project.

Hello World – Schiphol Trade Park
International partner

Ons kantoor is door het advocatenkantoor Greenberg Traurig LLP gevraagd om hen te adviseren bij de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte op de Zuidas in Amsterdam. Namens Greenberg Traurig LLP hebben wij de diverse huisvestingsalternatieven inzichtelijk gemaakt en uiteindelijk een huurovereenkomst uitonderhandeld voor een kantoorruimte in het nieuwbouwproject Valley.

Nieuw kantoor Greenberg Traurig LLP
International partner

Het WTC bestaat in totaal uit circa 125.000 m² kantoorruimte en zal de komende periode met circa 32.000 m² worden uitgebreid. Ons kantoor is namens de CBRE Investment Management verantwoordelijk voor de verhuur van het totale complex.

World Trade Center (WTC) Amsterdam Zuidas
International partner

Ons kantoor heeft het afgelopen jaar de snel groeiende onderneming Red je Pakketje geadviseerd bij het huren van 8 nieuwe last-mile locaties in Nederland ter grootte van in totaal circa 27.000 m² light-industrial ruimte.

Red je Pakketje