Job Neijzen
Job Neijzen

Na het afronden van zijn studie Nederlands Recht en vrij doctoraal Economie aan de VU te Amsterdam startte Job in 1991 zijn carrière bij Jacobus Recourt Bedrijfshuisvesting te Amsterdam. In 1996 maakte hij de overstap naar Joseph Elburg Makelaars in Amsterdam. In 2000 heeft Job een management buy-out bij Joseph Elburg Makelaars geëffectueerd. Als gevolg van de fusie in 2004 met Van Gool & Partners is Job per die datum toegetreden tot het partnership van Van Gool Elburg.

Jaap van den Bos
Jaap van den Bos

Jaap is zijn carrière gestart bij een internationale handelsonderneming van aluminium systeemprofielen. Daarna is hij als bedrijfsleider actief geweest bij een toeleveringsbedrijf actief in de bouw sector. Tijdens de avonduren heeft hij de SOM opleiding gevolgd en afgerond. Na het behalen van het diploma (1989) is Jaap beëdigd en als makelaar gestart in de makelaardij. Na een jaar actief te zijn geweest bij Zadelhoff Makelaars heeft Jaap in 1991 de overstap gemaakt naar het ondernemerschap bij Van Gool & Partners, inmiddels Van Gool Elburg.

Daniël Meijers
Daniël Meijers

Na zijn studie International Business and Management in Amsterdam en deels aan McGill University in Montreal, Canada, is Daniël in 2003 zijn carrière begonnen als vastgoedadviseur bij Troostwijk Makelaars in Amsterdam. In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar Van Gool Elburg waar hij in 2012 is toegetreden als partner.

Ron van den Berge
Ron van den Berge

Na afronding van zijn studie Vastgoed & Makelaardij in Groningen, is Ron in de periode van 2005 tot 2008 als consultant Agency werkzaam geweest bij CBRE. Medio 2008 is Ron als vastgoedadviseur bij Van Gool Elburg gestart en in 2012 als partner toegetreden. Ron is lid van de Royal Institute of Chartered Surveyors.

Jan Boers
Jan Boers

Jan heeft na zijn Bachelor Business Administration aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam een Master Finance & Investments afgerond aan dezelfde onderwijsinstelling. Zijn eerste ervaring in het vastgoed heeft hij opgedaan tijdens zijn studie, toen hij werkzaam was bij NEW NRG Real Estate in Rotterdam. Na zijn studie heeft hij een aantal maanden werkervaring opgedaan in Canada voor VolkerWessels. Sinds maart 2015 is Jan verbonden aan Van Gool Elburg als vastgoedadviseur en in januari 2021 tevens toegetreden als partner.

Jeroen Jansen
Jeroen Jansen

Jeroen is in 2006 zijn carrière gestart bij DTZ Zadelhoff in Amsterdam als vastgoedadviseur agency. Eind 2007 maakte Jeroen de overstap naar de projectontwikkeling bij G&S Vastgoed. Na ruim zes jaar in de functie als commercieel manager bij G&S Vastgoed is hij in 2013 als senior vastgoedadviseur in dienst getreden bij DRS Makelaars in Amsterdam. Sinds eind 2014 is Jeroen werkzaam bij Van Gool Elburg als vastgoedadviseur.

Didier Mulkens
Didier Mulkens

Didier heeft Bouwtechnische bedrijfskunde gestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor Techniek. Tijdens zijn studie heeft hij vastgoed ervaring opgedaan op Aruba en in Zuid-Afrika waarna hij in 2011 zijn loopbaan is begonnen als vastgoedadviseur bij Spring Real Estate. Didier is sinds januari 2014 als vastgoedadviseur verbonden aan Van Gool Elburg.

Koen van Langeveld
Koen van Langeveld

Koen heeft na zijn Bachelor Business Administration aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam een Master Finance & Investments afgerond aan dezelfde onderwijsinstelling. In maart 2017 is Koen gedurende zijn studie als trainee begonnen bij Van Gool Elburg. Na afronding van zijn studie in de zomer van 2018 is hij als vastgoedadviseur in dienst getreden.

Eva Haagsma
Eva Haagsma

Na het afronden van haar studie Maatschappelijk Werk & Dienstverlening aan de Hanzehogeschool te Groningen is Eva in 2016 gaan werken bij de Belastingdienst op de afdeling toeslagen. Na een jaar heeft ze de overstap gemaakt naar de vacturebank Jobbird. Ze is in januari 2019 de ondersteunende afdeling van Van Gool Elburg komen versterken.

Dominique van der Werff
Dominique van der Werff

Dominique is in 2002 haar loopbaan begonnen als juridisch secretaresse bij Loyens & Loeff waar zij ondersteuning bood aan twee kandidaat-notarissen in de sectie Vastgoed. Sinds 2006 is zij verbonden aan Van Gool Elburg en eindverantwoordelijk voor de gehele ondersteunende afdeling met een persoonlijke focus op ondersteuning bij beleggingstransacties & IT-zaken.

Nieuws

Nieuws

UBS Asset Management verwerft iconisch kantoorgebouw ‘Aurora in Amsterdam

Nieuws

ABN AMRO en T-Mobile Nederland B.V. huren 28.000 m² kantoorruimte in Diemen