nl

De Kauwgomballenfabriek verwelkomt Greenpeace als nieuwe huurder!

De Kauwgomballenfabriek verwelkomt Greenpeace als nieuwe huurder!
In de zomer van 2024 neemt Stichting Greenpeace Nederland haar intrek in een prachtige kantoorruimte van circa 1.000 m² op de begane grond van KBF Head Quarter in de Kauwgomballenfabriek te Amsterdam. Als wereldwijde organisatie die zich richt op het oplossen van belangrijke milieuproblemen, het verlies van biodiversiteit en de klimaatcrisis, is Greenpeace een waardevolle toevoeging voor de Kauwgomballenfabriek.

Over de Kauwgomballenfabriek
De Kauwgomballenfabriek heeft sinds 2008 een transformatie ondergaan tot een bedrijvencomplex met vijf gebouwen en in totaal 23.500 m² VVO kantoorruimte, met een grote variatie aan creatieve bedrijvigheid en ondernemingen.

Momenteel legt het investeringsfonds Episo 5, beheerd door Tristan Capital Partners in samenwerking met mede-investeerder en ontwikkelaar Timeless Investments van het project (KBF), de laatste hand aan de toevoeging van circa 7.000 m² VVO nieuwbouw in KBF Warehouse. Dit nieuwe gedeelte is beschikbaar vanaf Q2 2024.

Advies & Commerciële begeleiding
Timeless Investments & Tristan Capital Partners werden tijdens de totstandkoming van deze succesvolle overeenkomst geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten, a Dils Company.