VolkerWessels Logistic Development verkoopt nieuwbouwontwikkeling in Cuijk

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft het nieuwe distributiecentrum voor Danone in Cuijk bij Nijmegen verkocht aan BlackRock

De bouw van het nieuwe state-of-the-art distributiecentrum is in november van dit jaar gestart door Systabo, tevens onderdeel van VolkerWessels. Het distributiecentrum wordt circa 56,000 m² groot en zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2021 worden opgeleverd.

Het pand zal na oplevering dienstdoen als het nieuwe distributiecentrum voor Danone en is gelegen naast hun huidige fabriek.

Het distributiecentrum is perfect gelegen op het Bedrijvenpark Laarakker, met directe toegang tot alle belangrijke wegen in de regio (A15, A50, A67, A2 en A12) via de A73. Bedrijvenpark Laarakker is gevestigd in de AgriFood Capital, een samenwerkingsverband van ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen in de regio Noordoost-Brabant. Binnen AgriFood Capital werken partijen samen aan innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken rond duurzaamheid, voeding en gezondheid. Het distributiecentrum zal naar verwachting werkgelegenheid creëren voor circa honderd medewerkers in de Cuijk-regio.

Het DC krijgt een BREEAM Very Good duurzaamheidsbeoordeling. Het ‘all electric’ distributiecentrum gaat Danone helpen om de komende jaren op deze locatie een CO2-neutrale operatie te realiseren.

Van Gool Elburg Vastgoedspecialiste trad op als commercieel adviseur van VWLD.

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World