UBS koopt ‘Moermansk 400’ en ‘Moermansk 500’ in Amsterdam Houthavens

UBS Asset Management heeft namens een pan-European Real Estate club de nieuwbouwontwikkelingen ‘Moermank 400’ en ‘Moermansk 500’ gekocht. De gebouwen liggen op de kop van de Moermanskkade in de Amsterdamse houthavens.Zowel Moermansk 400 als Moermansk 500 zijn circa 5.000 m² groot, elk onderverdeeld over 4 tot 5 grote verdiepingen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid. Moermansk 400 is een ontwerp van architectenbureau ZZDP en Moermansk 500 is een ontwerp van architectenbureau OZ. Beide projecten beschikken over een fenomenaal uitzicht over de Minerva haven en Amsterdams grootste waterkant, ’t IJ.

In het eerste kwartaal van 2018 zal er van start worden gegaan met de bouw van beide gebouwen. Een jaar later worden ‘Moermansk 400’ en ‘Moermansk 500’ opgeleverd aan de koper.
De Amsterdamse Houthavens is een plek waar een enorme verandering gaande is. In 2010 is begonnen met de herontwikkeling van het gebied. De houthavens is nu een aantrekkelijke plek om zowel te wonen als te werken. Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten B.V. heeft deze transactie namens UBS geïnitieerd en gestructureerd.

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World