MMZ Properties verhuurt in kantoorgebouw Number One in Amsterdam Noord

MMZ Properties heeft onlangs een nieuwe verhuurovereenkomst gesloten met accountant- en belastingadviseur RSM voor circa 2.000 m² in kantoorgebouw Number One in Amsterdam.

RSM is toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financieel-economische en strategische vraagstukken. RSM heeft een landelijke kantorendekking en werkt in Nederland met 550 professionals.

Het kantorencomplex Number One beslaat in totaal circa 29.000 m² verdeeld over een bouwdeel van circa 21.000 m² dat is verhuurd aan Hema en een bouwdeel van 8.000 m². Laatst genoemd bouwdeel, dat onlangs voor de verhuur beschikbaar is gekomen, ondergaat momenteel een grootschalige renovatie van de gehele begane grond. De vernieuwde entree voorziet in een ruime lobby welke als hospitality en ontmoetingsruimte zal fungeren ten behoeve van alle huurders in het gebouw, waar voorts receptie en cateringdiensten wordt gevoerd door Vascobelo alsmede gedeelde vergadervoorzieningen en een sportschool.

Het uit 2009 daterende gebouw heeft energielabel A en is één van de weinige kantoren in Amsterdam Noord met grote open verdiepingsvloeren

De verhuur van de beschikbare kantoren is in handen Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten heeft de transactie namens verhuurder tot stand gebracht.

 

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World