nl

RJB Group of Companies verhuurt Stadhouderskade 1 te Amsterdam ter grootte van circa 3.000 m² kantoorruimte

RJB Group of Companies heeft het gehele kantoorgebouw gelegen aan de Stadhouderskade 1 te Amsterdam verhuurd aan Miro (RealTime Board). Het gehele gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 3.000 m² kantoorruimte.


Het gebouw aan de Stadhouderskade 1 is een Rijksmonument en is gelegen op de kop van de Overtoom en is ontworpen in de zogeheten ‘Amsterdamse Schoolstijl. Uniek aan het gebouw is dat het beschikt over een ruim dakterras, een eigen aanlegsteiger en een groot aantal parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein.

RealTime Board is een ontwikkelaar van een online samenwerkingstool waarbij externe teams samenwerken in een digitale omgeving. RealTime Board is in 2011 opgezet en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met gezamenlijke hoofdkantoren in Amsterdam en San Francisco met hubs in diverse steden waaronder o.a. Austin, Tokio, Sydney en Berlijn.

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten heeft de transactie geïnitieerd waarbij zij RJB Group of Companies gedurende het proces commercieel hebben bijgestaan. Miro werd bij deze transactie bijgestaan door JLL. VGE Real Estate Management zal het management van het gebouw gaan verzorgen namens eigenaar.