Reggeborgh verhuurt circa 3.500 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘Diana & Vesta’ in Amsterdam Zuidoost aan Handelsbanken Nederland

Reggefonds Diana & Vesta B.V., onderdeel van Reggeborgh heeft circa 3.500 m² VVO kantoorruimte, gelegen op de 3e, 4e en 5e verdieping van bouwdeel ‘Vesta’ van kantoorgebouw ‘Diana & Vesta’, gelegen aan de Herikerbergweg te Amsterdam Zuidoost, verhuurd aan Handelsbanken Nederland, dat hier haar nieuwe hoofdkantoor gaat vestigen.

Handelsbanken is een bank voor particulieren, ondernemers en bedrijven die zich in Nederland primair richt op de hogere marktsegmenten. Met name het hoge voorzieningenniveau die in het gebouw worden aangeboden in de vorm van catering-, fitness-, restaurant-, hostesses en conciërgediensten, is doorslaggevend geweest in de keuze van Handelsbanken.

Het kantoorgebouw ‘Diana & Vesta’ maakt deel uit van Plaza Arena in kantorenpark Zuidoost. Deze locatie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest gewilde kantoorlocaties in Amsterdam. “Diana & Vesta” beschikt over in totaal circa 24.000 m² VVO kantoorruimte waarvan na deze transactie ruim 80% reeds is verhuurd aan onder andere Freightex, Praxis, Quintiles, Teleperformance en The Office Operators.

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten B.V. heeft de onderhandelingen gevoerd en de transactie tot stand gebracht namens de eigenaar Reggeborgh.

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World