INTERNATIONALE PARTNERS Van Gool Elburg

Van Gool Elburg heeft een strategische alliantie met diverse internationale vastgoedadviseurs, waarmee lokale expertise aanwezig is in geval van internationale vastgoedvraagstukken. De strategische partners zijn allen bedrijven die op een zelfde manier als Van Gool Elburg worden geleid door de partners van de firma, die tevens eigenaar zijn.

Met deze strategische allianties kunnen we de persoonlijke aanpak en hoge kwaliteit van dienstverlening garanderen in alle belangrijke geografische regio’s.

International partner

Carter Jonas LLP is een toonaangevend UK vastgoedadviesbureau dat bekend staat om de kwaliteit van zijn service en expertise van zijn mensen.

Carter Jonas
International partner

German Property Partners (GPP) is een landelijk netwerk van vastgoedadviesbureaus in het commerciële segment die toonaangevend zijn op hun lokale markten.

German Property Partners
International partner

Graham + Sibbald is één van Schotlands grootste en meest gerespecteerde vastgoedadviesbureaus, met meer dan 200 medewerkers verspreid over 14 kantoren, waarmee lokale kennis met nationaal bereik beschikbaar is.

Graham + Sibbald

90North
Brunel
CBRE GI
Diana & Vesta
Egon Zehnder

Nieuws

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World