ABN AMRO en T-Mobile Nederland B.V. huren 28.000 m² kantoorruimte in Diemen

Amsterdam, 18 maart 2020 – ABN AMRO en haar dochteronderneming International Card Services (ICS) hebben op 10 maart jl. een langjarige huurovereenkomst voor 19.385 m² kantoorruimte afgesloten in het gebouw ‘Square 58’, gelegen aan de Wisselwerking 58 te Diemen. De huidige huurder T-Mobile Nederland B.V. huurt als onderdeel van de totale transactie de huidige kantoorruimte van ICS langjarig terug, welke kantoorruimte is gelegen direct tegenover het gebouw aan de Wisselwerking 32-36 en Wisselwerking 22. Deze kantoorruimte bestaat uit drie gebouwen welke alvorens T-Mobile Nederland B.V. haar intrek neemt nog gerenoveerd zullen worden. De totale oppervlakte van deze gebouwen bedraagt 8.689 m².

Het gebouw ‘Square58’ is gelegen op het kantorenpark ‘Bergwijkpark Zuid’ te Diemen. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en drie bovengelegen kantoorverdiepingen. Onder het gebouw bevindt zich een half verdiepte parkeergarage met 546 parkeerplaatsen.

De Wisselwerking 32-36 en Wisselwerking 22 zijn direct tegenover de Wisselwerking 58 gelegen en maken tevens deel uit van kantorenpark ‘Bergwijkpark Zuid’. De Wisselwerking 32-36 bestaat uit twee gekoppelde kantoorgebouwen, verdeeld over de begane grond en vier bovengelegen kantoorverdiepingen. Op eigen terrein kan men beschikken over 128 parkeerplaatsen. De totale oppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 5.535 m².

De Wisselwerking 22 is verdeeld over de begane grond en drie bovengelegen kantoorverdiepingen. Op eigen terrein kan men beschikken over 81 parkeerplaatsen. De totale oppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 3.154 m².

ABN AMRO en ICS werden gedurende deze transactie geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

 

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World