Een particuliere belegger verwerft ‘Poseidon Building’ gelegen aan de Johanna Westerdijkplein 107-115 in Den Haag

Het Poseidongebouw, gelegen aan het Johanna Westerdijkplein 107-115 te Den Haag is verkocht aan een particuliere belegger.

Poseidon is ontwikkeld in 1997 en heeft een energie label A. Het gebouw bestaat uit circa 8.596 m² en is verhuurd aan 5 verschillende huurders. Poseidon is strategisch gelegen aan de zuidoostkant van het centrum van Den Haag in de wijk Laakhaven. Vanwege een goede mix van verschillende functies begeeft het gebouw zich in een dynamische omgeving.

Diverse woningen, De Haagse Hogeschool, Subway, Starbucks, Albert Heijn en Jumbo zijn allemaal aanwezig in de directe omgeving van Poseidon.

Daarnaast zijn er in de nabije toekomst grote herontwikkelingsplannen gepland waardoor de aantrekkingskracht van het gebied nog verder verbetert.

Kantoorgebruikers in Laakhaven zijn een mix van zowel NGO’s zoals o.a. de Consumenten Bond, Hogeschool van Den Haag en Vestia, als commerciële partijen zoals T-Mobile en TNT.

Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar en is gelegen op het binnenstedelijke treinstation Den Haag CS met directe verbindingen naar Schiphol, Amsterdam en Rotterdam, alsmede diverse bus- en tramverbindingen naar Den Haag en omgeving. Tevens is de snelweg A12 binnen enkele minuten bereikbaar vanaf het gebouw.

Koper is commercieel bijgestaan door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World