ASR Real Estate heeft namens het ASR Dutch Core Residential Fund 254 woningen, een gym en een restaurant in het groene multifunctionele vastgoedproject Wonderwoods aan de Jaarbeursboulevard in Utrecht gekocht

Wonderwoods Development is een samenwerkingsverband tussen G&S Vastgoed en KonderWessels Projecten. Eerder dit jaar kocht ASR Dutch Mobility Office Fund in het project al de kantoren, het zogeheten playlab, de voorzieningen op de begane grond en de onderliggende parkeergarage.

Het plan Wonderwoods omvat twee torens van 90 en 70 meter hoog waarin plaats is voor wonen, werken, ontspanning en vermaak. De hoogste toren, ontworpen door het Italiaanse architectenbureau Stefano Boeri Architetti, is een verticaal bos met beplanting op de balkons en aan de gevel. De toren van MVSA Architects heeft kenmerkende rondingen en eveneens veel groen. Het ASR Dutch Core Residential Fund koopt in totaal 254 huurwoningen gelegen in beide torens.

De bouw start in het tweede kwartaal van 2019 en de oplevering is medio 2022 gepland. ASR Dutch Core Residential Fund heeft een gespreide woningportefeuille met een waarde van 1,2 miljard euro.

Wonderwoods ligt in het Beurskwartier, op loopafstand van het centraal station en de binnenstad van Utrecht. Het totale project bestaat uit koop- en huurwoningen, kantoren, een ruime centrale fietsenstalling, een ondergrondse parkeergarage, gezonde horeca, een ArtSience Museum Playlab, gym en commerciƫle functies op de begane grond.

ASR Dutch Core Residential Fund is commercieel bijgestaan door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World