nl

Van Gool Elburg verwelkomt Tom van der Burg

Van Gool Elburg – a Dils company – is verheugd om de komst van Tom van der Burg (35) aan te kondigen.

Met ingang van 1 juni 2023 zal Tom het team versterken en zich richten op de verhuuractiviteiten binnen de kantorenportefeuille en overige vastgoed gerelateerde advieswerkzaamheden. Tom van der Burg beschikt over ruime ervaring binnen de vastgoedsector. Hij begon zijn carrière in 2014 bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, waar hij waardevolle kennis opdeed in het adviseren van institutionele en particuliere beleggers. In 2018 maakte Tom de overstap naar Cushman & Wakefield. Bij Cushman & Wakefield heeft Tom zich verder ontwikkeld op het gebied van verhuur van kantoren en heeft hij gewerkt aan diverse grote projecten in zowel de Amsterdamse alsook de Utrechtse markt.

 

“Tom’s uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van verhuur en overige advieswerkzaamheden maken hem een waardevolle aanvulling op ons team en de ideale kandidaat om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf”, aldus Jan Boers van Van Gool Elburg.

“Zijn bewezen succes in het adviseren van diverse opdrachtgevers en het realiseren van transacties in meerdere markten zal ons helpen onze positie als vooraanstaande dienstverlener verder te versterken.”