nl

Van Gool Elburg adviseert G&S Vastgoed bij de ontwikkeling van de Campus op Park 20I20 in Hoofddorp

G&S Vastgoed gaat in samenwerking met VolkerWessels de resterende kavels op Park 20I20 in Hoofddorp ontwikkelen. Daarmee start het reeds uitgewerkte ontwikkelplan van ‘The Campus’.

The Campus bestaat uit totaal ca. 37.000 m² VVO kantoorruimte verdeeld over vijf kantoorgebouwen.


De gebouwen zullen naast een BREEAM Excellent certificering ook worden ontwikkeld op basis van de RE\DEFINE Real Estate filosofie: de nieuwe standaard voor een veilige, gezonde en productieve kantooromgeving.

Om een perfecte balans tussen de mens en zijn omgeving te realiseren is de eeuwenoude Chinese ‘Feng Shui’ filosofie geïntegreerd in het ontwerp van de gebouwen. Duurzaamheid, groen en het welzijn van de mens staan centraal op The Campus.

De kantoren worden gefaseerd ontwikkeld waarbij naar verwachting eind dit jaar wordt gestart met de bouw van ‘Water’ en ‘Fire’ . Water is circa 6.600 m² VVO groot en heeft trapsgewijze terrassen die als een waterval naar beneden lopen langs de verdiepingen. Fire wordt gekenmerkt door twee grote atria en omvat circa 6.800 m² VVO. Beide gebouwen zijn een ontwerp van MVSA Architects. Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten is aangesteld als commercieel adviseur.