nl

Ontwikkeling voor ondernemers in Kauwgomballenfabriek

Bouw KBF Warehouse gestart: 7.000 m² uitbreiding van karakteristiek kantorencomplex.

De karakteristieke Kauwgomballenfabriek krijgt nog meer ruimte voor ondernemers. Het nu al gewilde multi-tenant complex in het Kauwgomballenkwartier, bestaat uit vijf industriële gebouwen en wordt de komende jaren verder uitgebreid. KBF Warehouse is als eerste gebouw aan de beurt en krijgt drie tot vijf verdiepingen extra. De uitbreiding van dit gebouw voegt zo’n 7.000 m² creatieve kantoorruimte toe in het bruisende gebied. De oplevering is in het eerste kwartaal van 2024 gepland.

Tim van Veggel, managing partner van Timeless Investments: “Sinds 2019 zijn Episo 5, een fonds onder management van Tristan Capital Partners en Timeless Investments eigenaar van het succesvolle multi-tenant complex de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. In antwoord op de vraag naar meer kantoorruimte in Amsterdam, creëren wij een hoogwaardige en duurzame uitbreiding van de Kauwgomballenfabriek met behoud van het industriële karakter. Samen met het naastgelegen Amstelkwartier, ontstaat er langzaam een gezonde mix van wonen, werken en publieke voorzieningen. De eerste uitbreiding van KBF Warehouse is een mooie aanjager van de verdere herontwikkeling en verkleuring van het Kauwgomballenkwartier.”

Modern kantoor op een gewilde locatie

Didier Mulkens, makelaar bij van Gool Elburg: “KBF Warehouse biedt ruimte aan een diverse verscheidenheid van ondernemers, klein en groot. De kantoorruimtes hebben onder meer een creatieve uitstraling met een hoogwaardig opleveringsniveau en zijn van alle hedendaagse gemakken voorzien. Wanneer men op zoek is naar een grote open kantoorruimte of juist naar verschillende gesloten kantoorruimtes, door de efficiëntie van het gebouw zijn de ruimtes flexibel in te delen. Verder is de Kauwgomballenfabriek niet alleen in trek vanwege de historie, maar ook vanwege de uitstekende ligging in Amsterdam en de bereikbaarheid per openbaar vervoer, alsmede met de auto. Bovendien vind je in en rond de Kauwgomballenfabriek tal van voorzieningen, zoals horeca- en lunchgelegenheden en diverse hotels.