nl

Van Gool Elburg verwelkomt Alice Thornton – een nieuwe aanwinst voor het team 

Van Gool Elburg – a Dils company – is verheugd om de komst van Alice Thornton aan te kondigen.

Sinds 15 augustus 2023 maakt Alice deel uit van het team, waarbij zij haar focus richt op onder meer de verhuuractiviteiten binnen de kantorenportefeuille en overige vastgoed gerelateerde advieswerkzaamheden.

Alice beschikt over ruime ervaring binnen de (internationale) vastgoedsector. Zij begon haar carrière in 2011 bij BNP Paribas Real Estate in Londen. In 2013 trad Alice toe tot de RICS en werd chartered surveyor. Alice maakte onderdeel uit van het Office Agency Team en zette deze functie vanaf 2016 voort bij Hanover Green LLP. In 2018 besloot Alice haar carrière te vervolgen bij JLL in Amsterdam. In haar rol als Director Tenant Representation hield zij zich bezig met de advisering van diverse strategische huisvestingsvraagstukken van zowel nationale als internationale (corporate) opdrachtgevers.

“Alice haar uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van aanhuur, verhuur en overige advieswerkzaamheden zien wij als een zeer waardevolle aanvulling op ons huidige team en de ideale kandidaat om een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf”, aldus Jan Boers van Van Gool Elburg. “Haar bewezen succes in het adviseren van diverse opdrachtgevers alsmede haar internationale ervaring zal ons helpen onze positie als vooraanstaande dienstverlener verder te versterken.”

Van Gool Elburg maakt sinds januari dit jaar deel uit van de Dils Group, een strategische stap die de groeiambities van Van Gool Elburg onderstreept. Naast de kantorenmarkt heeft het bedrijf een groeistrategie ontwikkeld om de dienstverlening uit te breiden naar de sectoren logistiek en residentieel.