nl

Dils betreed de Portugese markt met Castelhana, marktleider in de residentiële sector

Dils betreedt de Portugese markt met de overname van Castelhana, een toonaangevende onafhankelijke groep met meer dan 25 jaar ervaring in vastgoeddiensten, vooral bekend om haar focus op hoogwaardige residentiële ontwikkelingen.

Opgericht in 1999, heeft Castelhana door de jaren heen een van de grootste vastgoedportefeuilles in Portugal opgebouwd, met meer dan 600 renovatie- en nieuwbouwprojecten onder beheer, met een totale investeringswaarde van meer dan 3,5 miljard euro in de laatste 10 jaar. Het bedrijf heeft meer dan 80 professionals, met kantoren in Lissabon, Porto en de Algarve.

Nadat Dils in februari 2023 via Van Gool Elburg de Nederlandse markt betrad vormt de Portugese markt een nieuwe belangrijke stap in de verdere internationalisering, dat zich verder zal richten op Spanje, Duitsland, Frankrijk en Polen.

Dils

Dils is een toonaangevende vastgoedspeler, al meer dan 50 jaar actief op de markt, met een sleutelrol in de transformatie en verandering van de gehele sector door mensen, innovatie en digitalisering. Met een team van meer dan 200 professionals en kantoren in Milaan, Rome, Amsterdam, Lissabon en Porto, is Dils een partner om nationale en multinationale bedrijven, beleggers, financiële operators en particulieren te helpen de beste investeringsmogelijkheden te vinden en te ontwikkelen. Ontstaan in Italië uit de fusie van GVA Redilco & Sigest, biedt Dils een compleet scala aan consultancy-, advies- en geïntegreerde vastgoeddiensten in de sectoren kantoor, detailhandel, logistiek, hospitality, wonen / residentieel. Met de overnames van een meerderheidsbelang van Van Gool Elburg in Nederland in 2023 en van Castelhana in Portugal in 2024, zet Dils een internationaliseringsproject voort met als doel de visie en het innovatieve bedrijfsmodel dat met succes in Italië is ontwikkeld naar andere Europese markten te exporteren.