nl

Brunel huurt circa 1.100 m² kantoorruimte in NEXT Delft

Brunel huurt circa 1.100 m² VVO kantoorruimte in het multi-tenant gebouw NEXT Delft gelegen aan de Molengraaffsingel 8 te Delft.


Het recent opgeleverde multi-tenantgebouw NEXT Delft heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 10.000 m². Het biedt kantoor- en maakruimte die goed aansluit op de behoeften van innovatieve scale-ups en bedrijven die zich willen vestigen op TU Delft Campus. Daarnaast zal het gebouw een unieke hub vormen binnen het ecosysteem van TU Delft Campus. Met verschillende ‘meet & greet’ faciliteiten zoals een vergadercentrum, co-working- en communityspace alsmede horeca-faciliteiten biedt het gebouw alle mogelijkheid voor ontmoeting, kennisdeling en samenwerking.

NEXT Delft heeft diverse oplossingen om het gebruik van fossiele energie te beperken, zoals zonnepanelen, een WKO-installatie, het gebruik van het atrium als lichtbron en het regelen van licht en temperatuur door middel van aanwezigheidsdetectie. Het gebouw wordt tevens voorzien van een BREEAM Excellent certificaat.

Met de terugkeer van Brunel naar Delft is de cirkel weer rond. Jan Brand, de oprichter van Brunel, is in 1975 begonnen vanuit een klein kantoor in Delft en Brunel is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde dienstverlener. Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten behartigt sinds 2008 de belangen voor Brunel met betrekking tot haar huisvestingsvraagstukken.

a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Science Park Fund met Brunel een huurovereenkomst. Brunel werd bij deze transactie bijgestaan door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.