nl

Van Gool Elburg benoemt Sushmit Das om transformatie en groei te stimuleren

Van Gool Elburg, a Dils company, is verheugd de benoeming van Sushmit Das als Senior Marketing Consultant aan te kondigen. Met zijn brede ervaring in marketing binnen diverse sectoren, sluit Sushmit zich aan bij het internationale Dils-transformatieteam. Hij zal zich richten op initiatieven om de marktpositie en klantbetrokkenheid van het bedrijf te versterken en de ambitieuze groeiplannen te ondersteunen.

Sushmit brengt een veelzijdige reeks vaardigheden mee naar het team, variërend van brand development tot het creëren van hoogwaardige digitale content. Zijn succesvolle staat van dienst in sectoren zoals advertising, SaaS, MedTech en IT zal cruciaal zijn bij het ontwikkelen van innovatieve digitale oplossingen die aansluiten bij de transformatie- en groeidoelstellingen van Van Gool Elburg.

Sushmit zal zich richten op branding- en promotieactiviteiten voor de in Amsterdam gevestigde organisatie, evenals op vastgoedmarketing voor individuele projecten. Zijn expertise zal het Nederlandse team verder versterken in het leveren van deskundig advies door middel van slimme en innovatieve oplossingen.

Over Van Gool Elburg – a Dils company
Van Gool Elburg is een gerenommeerde boutique vastgoedadviseur in Nederland en biedt deskundig advies bij het aankopen, verkopen, verhuren en ontwikkelen van commercieel vastgoed. Sinds 2023 maakt Van Gool Elburg deel uit van Dils Group, een internationale marktleider met kantoren in heel Europa. Het bedrijf combineert technologie met lokale expertise om oplossingen te bieden die langdurig collectief succes garanderen.