Carter Jonas LLP is een toonaangevend UK vastgoedadviesbureau dat bekend staat om de kwaliteit van zijn service en expertise van zijn mensen. Met een netwerk van 38 kantoren en meer dan 800 mensen in Engeland, Schotland en Wales, helpt Carter Jonas haar klanten met het verkopen, verhuren, beheren en toevoegen van waarde aan hun eigendommen. Het bedrijf werkt in verschillende sectoren, waaronder woningen, boerderijen en landgoederen, ontwikkelingsgrond, kantoren, industriële en winkelgebouwen.

www.carterjonas.co.uk

 

Related partners

Het WTC bestaat in totaal uit circa 125.000 m² kantoorruimte en zal de komende periode met circa 32.000 m² worden uitgebreid. Ons kantoor is namens de CBRE Investment Management verantwoordelijk voor de verhuur van het totale complex.

World Trade Center (WTC) Amsterdam Zuidas

Het kantoorgebouw Aurora in Amsterdam Zuid bestaat uit circa 10.000 m² kantoorruimte. Ons kantoor heeft UBS Asset Management recent geadviseerd bij de aankoop van het gebouw. Het gebouw zal komende periode door UBS Asset Management hoogwaardig worden gerenoveerd. Ons kantoor is namens UBS Asset Management verantwoordelijk voor de verhuur van het gebouw.

Aurora Amsterdam

90North
Brunel
CBRE GI
Diana & Vesta
Egon Zehnder

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World