HighBrook Investors verkoopt Quarter Offices in Amsterdam Sloterdijk aan Arzan Wealth en Equity Estate

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft Quarter Offices in Amsterdam Sloterdijk verkocht. De Quarter Offices portefeuille omvat drie hooggekwalificeerde kantoorgebouwen – Quarter Podium, Quarter Avenue en Quarter Plaza –  met een totale vloeroppervlakte van circa 26.150 m² en 431 parkeerplaatsen. Huurders in de portefeuille zijn onder meer Aon, DPA, Maandag en Robert Half International.

HighBrook verwierf de gebouwen samen met asset managementorganisatie Equity Estate gedurende de afgelopen tweeëneenhalf jaar in drie afzonderlijke transacties. Na afronding van ingrijpende renovaties in alle drie de kantoren, zijn ze in de markt gepositioneerd als hooggekwalificeerde werkomgevingen met hoogwaardige services en faciliteiten onder het merk Quarter Offices waarbinnen services en faciliteiten tussen de locaties worden gedeeld. In deze periode is meer dan 22.000 m² kantoorruimte verhuurd waardoor de bezettingsgraad in de portefeuille steeg van minder dan 10 procent naar 86 procent.

De drie kantoorgebouwen zijn verkocht aan Hilltop 4, een joint venture van Arzan Wealth en Equity Estate. Hilltop 4 verwierf de portefeuille door een aandelentransactie.  

HighBrook Investors is in deze transactie commercieel geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten en Cushman & Wakefield. 

 

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World