EDGE verhuurt kantoorruimte in Valley te Amsterdam Zuidas

EDGE heeft circa 721 m² VVO kantoorruimte verhuurd aan Ysquare in de West Toren van het kantoorgebouw Valley gelegen op de Amsterdam Zuidas. Ysquare is een advocatenkantoor en zijn specialisten in het voorkomen en oplossen van commerciële geschillen. 

Tevens heeft EDGE circa 1.058 m² VVO kantoorruimte verhuurd in de Noord Toren aan de private equity onderneming IK Investment Partners. IK Investment Partners richt zich op het investeren in ondernemingen met met groeiambities en internationaal potentieel. Het bedrijf is momenteel al gevestigd in het zakelijk centrum van Amsterdam.

Valley bevindt zich in de laatste fase van de ontwikkeling en zal naar verwachting in juni 2021 worden opgeleverd. Valley wordt een mixed-use gebouw met 75.000 m² aan kantoorruimte, woningen, retail en culturele voorzieningen. Momenteel is er namens EDGE nog circa 1.800 m² VVO kantoorruimte beschikbaar in Toren Zuid, verdeeld over twee verdiepingen (1.000 m² en 800 m²). Voorts is er nog ruimte beschikbaar voor winkels en horeca. Alle woningen betreffen woningen in de vrije huursector. Het complex is eigendom van het Nederlandse RJB Group of Companies, welke voornemens is om Valley langjarig in bezit te houden.

Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten heeft EDGE geadviseerd bij deze verhuurtransacties.

 

News

Nieuws

Michiel Lakeman naar Van Gool Elburg

Nieuws

Van Gool Elburg adviseert bij verkoop Hello World