Diensten Van Gool Elburg

Van Gool Elburg heeft haar expertise onderverdeeld in vier verschillende maar elkaar aanvullende diensten: Verhuur, aanhuur, beleggingen en research. Daarnaast biedt Van Gool Elburg de service Real Estate Management aan vanuit haar dochteronderneming VGE Real Estate Management. Op deze pagina beschrijven wij in het kort per dienst de essentie en werkwijze. Per dienst bestaat tevens de mogelijkheid een of meerdere referenties te bekijken waarin Van Gool Elburg een actieve rol heeft gespeeld.

Daarbij vormen directe betrokkenheid, gedegen vastgoed knowhow, gezond koopmanschap en gegarandeerde discrete behandeling van elke opdracht, de basis van onze succesformule.

Verhuur Van Gool Elburg

Van Gool Elburg wordt door projectontwikkelaars, (institutionele) beleggers, bedrijven en instellingen ingeschakeld bij de verhuur van kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Door de dagelijkse contacten met de gebruikers van dergelijke ruimten kennen we als geen ander de eisen die aan moderne kantoor- en bedrijfsruimten worden gesteld. Graag brengen we die knowhow reeds in bij de ontwerpfase van nieuwe projecten. Ons kantoor wordt dan ook vaak in een vroeg stadium bij nog te realiseren projecten betrokken.

Aanhuur Van Gool Elburg

Met alle facetten op bouwtechnisch, juridisch, economisch en commercieel gebied zijn de meeste huisvestingsvraagstukken complex en vragen om een deskundige advisering. De uitvoering van een aanhuur opdracht begint met een zorgvuldige analyse van de eisen en wensen van de cliënt, door ons te vertalen in een strategisch, ruimtelijk en bouwtechnisch Programma van Eisen (PvE).

Op basis van dit PvE worden de mogelijkheden in kaart gebracht waarbij de opdrachtgever aan de hand van een gedegen onderbouwing in staat wordt gesteld een beslissing te nemen over haar huisvesting.

Beleggingen Van Gool Elburg

Van Gool Elburg is gespecialiseerd in het tot stand brengen van (internationale) beleggings-transacties. Deze transacties kunnen bestaan uit de aan- of verkoop van een individueel beleggingsobject of complete vastgoedportefeuilles. Verkoopprocessen vangen aan met een zorgvuldige analyse van alle aspecten van het betreffende onroerend goed, teneinde de opdrachtgever een compleet onderbouwd verkoopadvies uit te kunnen brengen.

research Van Gool Elburg

De afdeling research beschikt over een up to date vastgoed databank, waarin alle informatie over de (prijs)ontwikkelingen en trends van kantoren, bedrijfsruimte en beleggingstransacties wordt geregistreerd. Hiermee is Van Gool Elburg in staat om vroegtijdig trends en ontwikkelingen te herkennen en dit mee te nemen in het advies aan een opdracht zodat deze hierop kan inspelen en daar maximaal voordeel mee kan doen. Van Gool Elburg brengt op regelmatige basis marktrapportages uit en delen deze rapportages op de website.

Ample Opportunity 2018

Market Report H1 2018

Market Report H2 2018

Real Estate Management VGE Real Estate Management

VGE Real Estate Management is een dochterbedrijf van Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten B.V. De partners van Van Gool Elburg zijn allen ook als partner verbonden aan VGE Real Estate Management en vormen samen met Irina Rosier de basis van de organisatie.

Nieuws

Nieuws

VolkerWessels Logistic Development verkoopt nieuwbouwontwikkeling in Cuijk

Nieuws

Reggeborgh verhuurt circa 3.500 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘Diana & Vesta’ in Amsterdam Zuidoost aan Handelsbanken Nederland